Vandringar

Just nu erbjuder jag inte vandringar i grupp pga covid -19 

Men jag erbjuder enskilda vandringar kombinerat med samtal.

Temavandringar

Inre- och yttre hållbarhet är mina ledord. Jag anordnar olika temavandringar med dem i åtanke.

Att vistas i naturen kan både vara ett magiskt äventyr och en upplevelse av stillhet och lugn. Jag vill kombinera den välgörande effekt naturupplevelser har på vår hälsa med att reflektera över sitt eget liv, sina drömmar och mål.

Generellt brukar vandringarna ske längs med Sörmlandsleden, men det kan även vara kortare promenader med övningar och samtal. Distansen kan variera och skräddarsys efter ork och behov. Det kan vara en heldag eller halvdag. Temat för vandringen kan variera. Man bär sin egen packning och inför varje vandring kommer en packlista och mer information skickas ut till anmälda deltagare.

Man tar själv fika och varm och kall dryck. Lunch ingår. 

Jag planerar att anordna en temavandring med inriktning: läkeväxter framöver. Skulle detta intressera dig, så kontakta mig gärna. 

Just nu erbjuder jag temavandringen:

 

"Min livsvandring"

Vandringen är inspirerat av "livslinjen", som är ett verktyg inom terapi, som används för att inventera och reflektera över sitt liv.

I vandringen varvas tysta sekvenser med tid för reflektion, skrivövningar och samtal i grupp.

Vi undersöker viktiga händelser och personer i sitt liv som format värderingar, val och riktning i livet och format oss.

Vandringarna syftar till att ge en större förståelse, öka självinsikten och därmed kunna göra fler medvetna val framåt.

För vem passar vandringen?

Vandringen passar dig som är intresserad av att lära känna dig själv lite bättre och längtar efter lugn och ro.

Vi reflekterar i naturskön miljö i lugn och ro. Det är en kravlös och lugn vandring med många pauser för fika och övningar. Denna vandring är utformad för att vara en dagstur på ca 8-10 km.

Du behöver inte vara en van vandrare. Vi upptäcker vårt inre och stannar upp mitt i bruset och vardagen, för att landa i oss själva och hitta riktningen igen. Praktisk information skickas ut per mail inför vandringen.

Skräddarsytt

Kontakta mig om du vill ha en skräddarsydd vandring för dig och dina vänner. Är ni minst 5 personer så kan jag anordna en temavandring. Jag kan även ordna med övernattning, frukost och middag i dessa fall.